Stichting On Toer
© copyricht Stichting On Toer

Bootvakantie 2022

Gaat in 2022 niet door

We organiseren jaarlijks een bootvakantie, Maar door de onduidelijkheid van de overheid op dit moment hebben wij als bestuur ervoor gekozen om de bootvakantie niet door te laten gaan. Nu alles weer naar normaal is door de overheid. Is het niet mogelijk om dit jaar een bootvakantie te organiseren. Omdat we ons hiervoor meer dan 1 jaar vooraf moeten aanmelden. Dit hebben we niet gedaan, dus is er ook geen plek meer voor ons. We hopen volgend jaar weer mee te mogen op de MPS Willem Alexander. Maar dat gaat naar inschrijving en loting dus dat blijft nog even spannend. Wij laten het zsm weten als we weer iets meer weten. Met dank aan onze sponsors: CleanLease voor de 100 lakenpakketten. De Makro voor de gratis bezorging Feestxpert voor het vervoer en div. artikelen.

Stichting On Toer als je er even uit wilt!